Eet, drink en blijf slank & gezond !

Eet, drink en blijf slank & gezond !Is vet nou slecht of niet? En hoe zit dat eigenlijk met koolhydraten? Mag je die nu wel of niet als je wilt afvallen? De afgelopen jaren hebben velen zich gek laten maken door de steeds veranderende ideeŽn over en nieuwe visies op voeding en gezondheid.
De Amerikaan Walter Willett, wereldberoemd voedingsdeskundige, presenteerd in dit boek een nieuwe voedingsstandaard waarbij naast volle granen en vis veel ruimte is voor plantaardige oliŽn. Op basis van twintig jaar onderzoek ontmantelt Willett hardnekkige mythes als 'eieren zijn slecht' en 'melk is goed' en stelt hij zelf de 'fat is bad'-stelling ter discussie, omdat deze volgens hem kan leiden tot een fetfobie, met alle averechtse gevolgen van dien.
Dit boek, dat in de VS een bestseller is, opent niet alleen de ogen van mensen die vakmatig met gezonde voeding bezig zijn, maar is een betrouwbare richtlijn voor iedereen die gezond en op gewicht wil blijven.

Bestel "Eet, drink en blijf slank & gezond !" nu bij Bol.com

« Terug naar het boekenoverzicht

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen