Feel good ! / Het turbo low-carb dieet

Feel good ! / Het turbo low-carb dieetFeel good! Het blitsdieet om snel af te vallen!
Eindelijk een manier om af te vallen en tegelijkertijd te genieten, want het gezonde turbodieet voorziet uw lichaam niet alleen van al wat het nodig heeft, het is nog lekker ook: daarvoor zorgt de combinatie van waardevol eiwit en de juiste koolhydraten. In slechts één week tijd kunt u op deze manier gemakkelijk tot drie kilo kwijtraken, blijvend! Want het ongewilde jojo-effect heeft geen kans meer. Begin dus maar snel uzelf slank te smullen! - Het gezonde turbo low-carb-dieet: eiwitrijke voedingsmiddelen zorgen voor een voldaan gevoel en geven hongeraanvallen geen kans. - Eenvoudige recepten voor alle momenten van de dag. - Speciale work-out: een mooi, slank en getraind lichaam met de oefenband . - Extra: fatburners die het afvallen nog meer versnellen.

Bestel "Feel good ! / Het turbo low-carb dieet" nu bij Bol.com

« Terug naar het boekenoverzicht

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen