Het bloedgroep-dieet

Het bloedgroep-dieetOp overtuigende wijze toont D'Adamo aan dat er een verband bestaat tussen iemands bloedgroep, zijn gevoeligheid voor bepaalde ziekten, vitaliteit, psychische gesteldheid, voeding en lichamelijke activiteit. Wat voor de een goede voeding is, kan voor de ander zelfs slecht zijn. Mensen met bloedgroep o varen wel bij een geheel ander voedingspatroon dan mensen met bloedgroep AB. Dit boek geeft voor elk van de vier bloedgroepen - 0, A, B en AB een eigen gezondheidsstrategie bestaande uit: een voedingsprogramma met menusuggesties en recepten informatie over vitamine- en mineralensupplementen en kruiden informatie over vatbaarheid voor en voorkomen van ziekten een bewegingsprogramma met de beste lichamelijke activiteiten. Vele mensen hebben inmiddels de voorschriften van D'Adamo met succes in praktijk gebracht. Het effect gezond ideaalgewicht het voorkomen van ziekten lichamelijke fitheid en geestelijke balans het versterken van het immuunsysteem. Nadat ik in aanraking kwam met de theorie van dit bloedgroepdieet heb ik mij er verder in verdiept en raakte ik onder de indruk. Allereerst van de simpele maar logische verklaringen en vooral van wat het met mij en enkele patiŽnten deed. Inmiddels werk ik ruim anderhalf jaar met het Bloedgroepdieet en merk ik dat patiŽnten er goed op reageren. Johan Bolhuis, arts, Preventie Medisch Centrum, Rotterdam1k kan de visie die in dit boek gepresenteerd wordt - eten volgens je bloedgroep van harte aanbevelen. In onze praktijk maken we al enige tijd gebruik van de ideeŽn in dit boek, met veelbelovende resultaten. U heeft met dit boek een middel in handen om uw gezondheid een dienst te bewijzen.

Bestel "Het bloedgroep-dieet" nu bij Bol.com

« Terug naar het boekenoverzicht

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen