Het South Beach Dieet - tabellenboekje

Het South Beach Dieet - tabellenboekjeHet South Beach dieet is in korte tijd in Amerika en Engeland met 10 miljoen verkochte exemplaren een ware bestseller geworden. Miljoenen mannen en vrouwen zijn al kilo's kwijt geraakt door dit dieet, ťn houden die kilo's eraf, omdat ze mogen eten wat ze lekker vinden, zonder ook maar een moment honger te lijden.

Hoe makkelijk een dieet ook is, het aanhouden in een restaurant, bij vrienden of op vakantie is altijd lastig. Wat zit er nu exact in die heerlijke paŽlla, of in de ovenschotel van je moeder? En past dat wel in het South Beach dieet?

Dit gidsje geeft antwoord op dergelijke vragen. Het is een compact boekje vol voedingstabellen en een uitgebreide Glycemische Index, waardoor het altijd en overal mogelijk is de richtlijnen van het South Beach dieet aan te houden.

Bestel "Het South Beach Dieet - tabellenboekje" nu bij Bol.com

« Terug naar het boekenoverzicht

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen