Maak je niet dik !

Maak je niet dik !Chef-kok Jos Ouwerkerk was een zwaargewicht. De talloze diten hielpen natuurlijk niet, misschien omdat ze te eenzijdig waren, misschien omdat de zelfdiscipline ontbrak, misschien omdat... Totdat Jos besloot de Diplan-methode te volgen, een 10-wekenplan waarin de bewustwording over voeding groeide n met een uitgekiende trainingsmethode onder begeleiding. Binnen een jaar verloor de auteur 65 kilo en nu is hij een man van een ander kaliber, met een nieuwe levensstijl, in goede conditie, en die andere mensen met obesitas begeleidt en traint. Wie kan de worsteling met zijn lichaam beter uitleggen... In dit boek leest u zijn verhaal, wat bewust gekozen voeding met ons lichaam doet, hoe je de discipline voor training opbouwt en... het bloed van een chef-kok kruipt waar het niet gaan kan: in dit boek geen schrale of eenzijdige diten, maar een keur van heerlijke recepten voor alledag, die een verzadigd gevoel geven en... waardoor u bovendien overtollig gewicht kwijtraakt.

Bestel "Maak je niet dik !" nu bij Bol.com

« Terug naar het boekenoverzicht

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen