Slank met het low carb dieet

Slank met het low carb dieetMet heerlijke recepten - met isometrische oefeningen voor een sterk lichaam.
Om snel, eenvoudig en doeltreffend vet kwijt te raken... - hoeft u niet over bovenmenselijke wilskracht te beschikken - hebt u geen eindeloze hoeveelheid tijd nodig om ingewikkelde recepten met weinig calorieŽn klaar te maken - hoeft u geen honger te lijden Het low-carb-dieet is medisch verantwoord en bestemd voor iedereen die van lekker eten houdt. Als u dit dieet volgt, zult u uw lichaam programmeren op het verbranden van vet zonder honger te lijden! In dit boek worden behalve de uitgangspunten en een aantal eenvoudige isometrische oefeningen ook veel heerlijke recepten gegeven waarmee u het dieet in de praktijk kunt brengen. Dr. Charles Clark is een autoriteit op het gebied van glaucoom en diabetes. Hij is lid van de Royal College of Surgeons of Edinburgh en hoogleraar aan Griffith University, Queensland, Australia.

Bestel "Slank met het low carb dieet" nu bij Bol.com

« Terug naar het boekenoverzicht

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen