1200 CalorieŽn dieet

Met een 1200 calorieŽn dieet mag je dagelijkse hoeveelheid voeding maximaal 1200 calorieŽn bevatten. Het is belangrijk dat de voeding goed wordt samengesteld en alle benodigde voedingstoffen heeft. Veel variatie bevordert een betere verbranding. Voor het samenstellen van de maaltijden is de ďschijf van vijfĒ een prima hulpmiddel. Dan weet je zeker dat je voldoende eiwitten vitamines en mineralen binnen krijgt. Bij een evenwichtig samengesteld dieet behoor je geen futloos of moe gevoel te hebben.

Om dit vrij strenge dieet vol te houden, is het belangrijk de samenstelling zoveel mogelijk op je eetgewoonten af te stemmen. Kun je niet zonder die slagroomsoes of is dat ene wijntje in de week een absolute ďmustĒ, dan moet je deze in het dieet inbouwen. Het is de enige manier om het op de lange duur vol te houden. Op den duur moet het dieet je leren de juiste voedselkeuzes te maken. Omdat je al doende leert hoeveel calorieŽn bepaalde levensmiddelen bevatten, kun je na het dieet voorkomen dat je terug valt in oude gewoonten.

De eerste kiloís raak je met dit dieet al snel kwijt. Het gewichtsverlies is echter niet zozeer te danken aan verlies van reservevet, maar vooral van vocht. Met een gewichtsverlies van een halve tot hele kilo per week kun je echt tevreden zijn.

Drink veel water tijdens het dieet. Zo worden afvalstoffen afgevoerd en een flink glas water geeft direct een voldaan gevoel. Lichaamsbeweging maakt je fit en energiek. Ben je echter niet zoín sportdier? Ga op zoek naar beweging die je wel leuk vindt. Maak een extra rondje met de hond. Ga lopend naar je werk of op de fiets. Dagelijks wat extra beweging heeft meer resultaat dan een keer in de week een uurtje sporten.Gerelateerde literatuur
dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen