Modifast

De Modifast methode bestaat uit maaltijdvervangers in poedervorm om af te vallen en uit snacks en maaltijdvervangende producten voor gewichtscontrole. De maaltijdvervangers bevatten alle voedingsstoffen die een persoon dagelijks nodig heeft. De intensieve methode bestaat uit het vervangen van de drie maaltijden door drie zakjes die samen slechts 500 calorieŽn bevatten. Modifast noemt dit de Intensive methode. Daarnaast bestaat er de Snack&Meal methode om op eenvoudige wijze het gewicht onder controle te houden of licht af te vallen.

De maaltijdvervangers Modifast Intensive bestaan uit milkshakes, pudding, en muesli. De Modifast Snack&Meal bestaan uit lunchrepen, drinkmaaltijden, warme basismaaltijden en snackrepen (als tussendoortjes). De producten van Modifast zijn te koop in de meeste drogisterijen. In BelgiŽ zijn de Modifast producten verkrijgbaar bij de apotheek.

Werkwijze
De eerste twee weken worden drie zakjes Modifast Intensive gebruikt in plaats van de maaltijden. In de eerste week kan men een gewichtsverlies verwachten van 2 tot 4 kilo. Men verliest dan hoofdzakelijk vocht. Het heeft geen zin om het dieet slechts voor een paar dagen te volgen. Je kunt de twee weken eventueel verlengen met een extra week, maar drie weken achter elkaar is het maximum. De week hierna vervang je alleen het ontbijt en de lunch met maaltijdzakjes Modifast Intensive. De hoofdmaaltijd moet samengesteld worden uit gezonde, caloriearme producten. In de week daarna wordt slechts ťťn maaltijd vervangen door een maaltijdzakje Modifast Intensive. De lunch mag bestaan uit 1 volkorenbrood met halvarine en magere vleeswaren, een beker zuivel en een schaaltje rauwkost. Wanneer het streefgewicht is bereikt bestaan de maaltijden uit drie caloriebeperkte, evenwichtig samengestelde maaltijden. Wanneer er een keertje teveel gegeten is, kan dit gecorrigeerd worden met het vervangen van de maaltijden van de volgende dag voor een Modifast product.

Te verwachten resultaat
Met de Modifast Intensive methode (waarbij drie maaltijden worden vervangen) kan een gewichtsverlies van anderhalf kilo per week bereikt worden.

Extraís
Modifast biedt veel informatie via de website. Er worden veel tips gegeven en je vindt er lekkere recepten. Je kunt een zelfcoachboek downloaden en via opdrachten begeleid worden in het afslanken. Modifast beveelt sport en beweging aan. Beweging stimuleert de stofwisseling en dankzij het sporten verbrand je de nodige extra calorieŽn.Gerelateerde literatuur
dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen