Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van de laatste dieet-trends dan ben je op deze pagina aan het juiste adres.

Gezonde voeding eist meer proefdierenGezonde voeding eist meer proefdieren... Lees verder »
Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongerenRotterdam wil het overgewicht van de Rotterdamse jeugd gaan aanpakken en bestrijden met een totaalaanpak voor een gezonde leefstijl van leerlingen door het programma Super Fit. Het programma Super Fit... Lees verder »
Snacks en snoep niet meer op scholenOm overgewicht bij kinderen tegen te gaan moeten scholen hun verantwoordelijkheid nemen bij bestrijding van dit probleem. De jeugd brengt steeds meer tijd door op school, daardoor kunnen de scholen ee... Lees verder »
Bewegen beter voor gezondheidEen lang en gezond leven? Probeer dan genoeg en regelmatig te bewegen, In Amerika is een onderzoek gehouden waaruit blijkt dat voor een goede gezondheid een goede conditie belangrijker is dan het bere... Lees verder »
Slank zonder dieetZonder dat u hoeft af te vallen binnen een korte tijd sexy en slank zijn en uw ideale figuur benaderen zonder een moeilijk dieet of afslankproramm's. Met corrigerende onderkleding kunt u op een snelle... Lees verder »
Bouwvakkers zware jongensBouwvakkers met bovenmatig gewicht moeten afvallen. Om langer gezond aan het werk te blijven in de bouw, gaat de sector het bovenmatig overgewicht onder het personeel aanpakken. In de bouw kampt ... Lees verder »
Gezonde voeding onbetaalbaarVoor lage inkomens wordt gezonde voeding onbetaalbaar. Vers en gezond voedsel zoals vers fruit en verse groenten worden steeds duurder en daardoor voor mensen met een laag inkomen onbetaalbaar. ... Lees verder »
Nederlander kiest zelfAls het over voeding gaat willen de Nederlanders zelf kunnen kiezen, bij besluitvorming om welke keuze het gaat betreffende de aankoop van welke voedingsmiddelen. Invloeden van buitenaf kunnen hun keu... Lees verder »
Per dag 8 glazen water?Zonder enige twijfel staat vast dat water belangrijk is. Maar in werkelijkheid hoeft u niet altijd 8 glazen water per dag te drinken om aan uw waterbehoefte per dag van 2 liter te komen. Ja, uw behoef... Lees verder »
Goede voornemensNIJMEGEN - Voor het nieuwe jaar wordt er door bijna de helft van de Nederlanders goede voornemens gemaakt. Het is een traditie aan het einde van het jaar. Die plannen worden maar door minder dan een k... Lees verder »

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen