Denk niet te veel aan het dieet

Een dieet moet wel serieus gevolgd worden maar het moet niet zo zijn dat u er constant mee bezig bent, het moet geen obsessie worden. Niet de hele dag denken ik moet nog zoveel glazen water drinken en nog zoveel minuten extra bewegen, maar probeer het als een vaste gewoonte in uw dagelijkse leven te zien. U moet nog wel plezierig de dag door komen, anders zal het uw dieet negatief be´nvloeden. Probeer uw nieuwe eetgewoonten als een normaal eetgewoonte te aanvaarden, dan kost het u veel minder moeite, u moet niet constant het idee hebben dat u niets mag eten, kijk naar wat u wel mag hebben en maak daar lekkere gerechten van. Er zijn genoeg recepten die in uw dieet passen of informeer naar dieet recepten. Probeer gewoon verder te leven en beloon u zelf af en toe met iets dat u leuk vindt, extra naar de kapper, een keer shoppen met uw vriendin. De kans dat u dan langer uw dieet vol houdt en langer gemotiveerd blijft is dan veel groter.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen