Eetgewoonten

Soms zijn mensen aan een bepaald eetpatroon gewend of hebben als gewoonte veel tussendoor te eten. Vaak zijn het verkeerde eetgewoonten, vaak snacken of snoepen tussendoor, om hier mee te stoppen is erg lastig. Probeer voor die verkeerde eetgewoonte iets in de plaats te nemen dat gezond is of in ieder geval veel minder ongezond, er is altijds wel wat te vinden wat u toch ook lekker vindt. U kunt denken aan fruit, groente of een vruchtensapje. Dat is heel makkelijk maar u kunt er ook wat meer werk van maken door een recept te zoeken, om een lekker gezond tussendoortje te maken, vaak zijn er ook dieetrecepten beschikbaar bij het dieet dat u volgt, informeer hier naar.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen