Maak een schema

Maak van te voren een schema van wat u wel mag eten, en op welke tijden. U heeft binnen de grenzen van uw dieet vrije keuze om verschillende voedingsmiddelen of gerechten te kiezen die u volgens een recept of dieet recept kunt bereiden. Doordat u het zelf heeft samengesteld naar eigen keuze is het makkelijker om hier aan te houden. Kies voedingsmiddelen of combinaties van gerechten die u lekker vindt en varieer zo veel mogelijk, dan gaat het minder snel vervelen. Elke dag wat anders eten zal ook een positieve bijdrage leveren aan uw te volgen dieet, u houdt het langer vol en blijft beter gemotiveerd, zodat de kans groter is dat u uw gestelde doel ook echt zal bereiken.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen