Motivatie

Zorg dat u een positieve instelling heeft, probeer het eten wat u mag hebben en bij uw dieet past, op een positieve manier te bekijken. Fruit en goente zijn ook lekker om te eten maar soms moeten we er echt aan wennen. Probeer steeds lekkere maaltijden samen te stellen zodat het u ook smaakt, vaak zijn er wel recepten te vinden om er iets lekker van te maken met kruiden of op een bepaalde manier te bereiden . Als het u smaakt blijft u langer gemotiveerd en is het makkelijker om het dieet vooral langer vol te houden. Doe ook leuke dingen waar u plezier aan beleefd, ga lekker shoppen met een vriendin, neem de tijd om een boek te lezen of beoefen een leuke hobby.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen