Niet minder eten

Bij het volgen van een dieet is het belangrijk dat u niet meer eet dan dat u volgens uw dieet mag hebben, want dan zal het dieet niet werken. Maar als u minder eet dan er volgens het dieet moet worden gegeten, of maaltijden overslaat, zal u niet sneller afvallen. Het dieet is zorgvuldig samengesteld en uitgebalanceerd, de regels van het dieet moeten zorgvuldig worden nageleefd om een goed resultaat te kunnen behalen. Soms zal er iets worden geadviseerd om te eten wat u niet lekker vind of echt niet lust, vaak kunt u dit vervangen door iets anders wat u wel lekker vindt en toch in uw dieet past. Maar sla nooit een maaltijd over.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen