Niet snoepen

Snoepen is vaak een gewoonte geworden en is moeilijk af te leren, dit moet u ook niet proberen maar vervang het snoep door iets wat gezond en lekker is. Denk aan fruit, groente of vruchtensap. Dit kost niet veel moeite en is makkelijk ook als u aan het werk bent, een appeltje of een ander stuk fruit kunt altijd wel tussendoor eten. Ook heeft u de mogelijkheid om vooraf een lekker gerecht of hapje te maken, dit kunt u volgens een recept ( Dieet recept ) of naar eigen idee maken. Er is voldoende variatie mogelijk, zodat het niet gaat vervelen. Dit kost wel wat tijd en moeite maar het zal een positieve uitwerking hebben op het resultaat van het dieet.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen