Positieve instelling

Probeer te allen tijden een positieve instelling te hebben, kijk niet alleen maar naar wat u nog moet afvallen maar kijk ook naar wat u al heeft bereikt. Een positieve houding zorgt dat u minder last van stress heeft, stress heeft nadelige invloeden op lichaam en geest. Als u positief blijft is de kans groter dat u ook echt in staat bent om door te zetten, natuurlijk zal er zeker af en toe een dag tussen zitten dat u toch minder goed gemotiveerd bent, en het dieet niet zo als het hoort hebben gevolgd. Dan is het belangrijk dat u de volgende dag de draad weer oppakt en verder gaat, 1 verloren dag hoeft geen verloren week te worden. Kijk vooruit en niet achterom. Ook al hebben we een positieve instelling het kan toch zo zijn dat we de ene dag beter gemotiveerd zijn om het dieet netjes te volgen dan de andere dag, maar bedenk wel dat iedereen daar last van heeft.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen