Samen sterk

Geheel op eigen kracht een dieet volgen vergt veel zelfdiscipline, het is moeilijk om gemotiveerd te blijven en vaak niet de beste oplossing. U kunt steun zoeken bij mensen die ook met een dieet bezig zijn, dit kan een vriendin zijn, buurvrouw of u zoekt het bij een gespecialiseerde afslankclub. U kunt elkaar steunen dmv advies, bevindingen of persoonlijk ervaringen. Ook kunt u kiezen voor een dieŽtiste of gewichtsconsulente voor persoonlijke begeleiding, vaak ook op advies van uw huisarts. U zult het dieet langer kunnen volhouden en beter gemotiveerd blijven om uw gestelde doel te bereiken. Maar u moet het uiteindelijk toch zelf doen maar het is wel prettig een goede steun in de rug te hebben.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen