Snel afvallen

De grootste fout die we kunnen maken is te snel willen afvallen, het overgewicht is er ook niet in 1 week bijgekomen dus verwacht ook niet dat u het in heel korte tijd kwijt bent. Juist niet te snel afvallen, er zijn veel dieeten waar u in korte tijd veel kilo's kunt afvallen (crashdieet), dit zijn vaak dieeten waarbij u extreem weinig mag eten, zodra u stopt komen er vaak heel snel weer meer kilo's bij dan u bent afgevallen (jojo-effect). Neem de tijd, verwacht niet een hoog resultaat op korte termijn maar ga voor een langer termijn resultaat. Ga ervan uit dat u over 6 maanden een goed resultaat heeft dan ipv over een maand veel kilo's eraf en dat u 1 week later weer gestopt bent. Probeer uw dieet voor langer termijn vol te houden en stel een doel dat ook haalbaar is. Snel veel kilo's in heel korte tijd kwijt raken heeft ook vaak negatieve bijwerkingen, de huid krijgt vaak geen kans mooi te krimpen en moet er achteraf een huidcorrectie plaats vinden, het dieet is vaak zo extreem dat het niet lang vol te houden is.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen