Voldoende beweging

Als u wilt afvallen is het de bedoeling dat we per dag meer energie verbruiken dan dat we aan energie tot ons nemen. Bewegen is een goede manier om extra energie te verbruiken ( hogere verbranding), het is ontspannend voor lichaam en geest. U kunt kiezen voor een sportschool of een fitnesscentrum maar zelf kunt u ook extra bewegen door elke dag een halfuurtje te wandelen, fietsen of zwemmen. Probeer iets te vinden dat u ook leuk vind om te doen, dan houd u het veel langer vol. Niet overdreven lang of veel sporten maar zoek het in de regelmaat, elke dag een half uurtje extra bewegen is al voldoende, pak de trap ipv de lift en laat de auto wat vaker staan.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen