Welke sport

Sporten is gezond en zorgt dat we betere resultaten met ons dieet kunnen behalen, maar niet iedereen heeft zin om te sporten of heeft er tijd voor. Daarom is het belangrijk een sport of manier van bewegen te vinden die bij u past, en die u ook leuk vindt om te doen. U kunt kiezen voor een bepaalde sport bij een vereniging of ga naar een sportschool of fitnesscentrum met proffesionele begeleiding en advies. Een andere manier is te besluiten om zelf in het dagelijkse leven regelmatig extra te bewegen, fietsen, wandelen of u kunt gaan zwemmen. Pak de trap ipv de lift, laat de auto wat vaker staan en pak de fiets. Het kost niet veel geld en niet veel extra moeite om dit te doen. Wat u ook kiest om te gaan doen, zorg dat u er plezier aan beleefd dan is de kans dat u het langer volhoudt groter en zal een positieve bijdrage leveren aan het behalen van ons gestelde doel.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen