Zorg dat u op tijd naar bed gaat

Zorg dat u altijd voldoende tijd heeft om goed te rusten en te ontspannen, dit zal uw dieet positief beinvloeden en bevordert het afvallen. Zorg dat u op tijd naar bed gaat, een goede nachtrust is belangrijk voor het menselijk lichaam om te herstellen, ook vinden er s'nachts allerlei processen plaats die het resultaat van uw dieet positief zullen beinvloeden. Belangrijk is dat er na 8 uur sávonds niets meer wordt gegeten, dit wordt niet verteerd en wordt s'nachts omgezet in vet. Ontspanning is ook belangrijk en heeft ook invloed op het dieet, doe iets wat u leuk vindt, dit kan voor iedereen iets anders zijn. Een boek lezen, schilderen of juist actief een sport beoefenen, het belangrijkste is dat u er plezier aan moet beleven.

dieet nieuwsdietenvoedingswaardeslanke receptendietistentipsboeken
gratis inschrijven·home·helpdesk·contact·links·privacy·disclaimer
Ook je gewicht beheersen? Schrijf je nu GRATIS in. Klik nu hier om in te schrijven
Gebruiker Password paswoord vergeten? · Inschrijven

Doe nu mee!


het laatste dieetnieuws
Gezonde voeding eist meer proefdieren Rotterdam gaat strijd aan overgewicht jongeren Snacks en snoep niet meer op scholen Bewegen beter voor gezondheid Slank zonder dieet


what's on my mind
Anke: Die chocolade is ook veelste lekker Rik: Yes weer een mijlpaal behaald : 95 KG Anna: Geen zin om te lijnen vandaag Bas: Heerlijke fruitdag vandaag! Caroline: Lekker zeg, klaar met mijn dieet!


Gesponsorde koppelingen